Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Win een Go Pro

Wall-e, het platform waarmee je o.a. je ledenadministratie in orde brengt, gaat in september 2019 op pensioen. Wij zorgen voor een opvolger, maar daar hebben we jouw feedback voor nodig.

Vul de enquête in en maak kans op een Go Pro voor jouw KLJ-afdeling.
Gezocht: wie organiseert de regionale fuif in 2019?
23 maart 2019? Da's nog ver! En toch zijn we al bezig met onze initiatieven van 2019, want de regionale fuif, da's niet zomaar een initiatief! 

Heb jij met je afdeling altijd al deze fuif willen organiseren in samenwerking met KLJ West-Vlaanderen? Dan is dit je kans!
Wedstrijd: de pittigste KLJ

Doe jij mee aan de wedstrijd 'de pittigste KLJ'? Zend jouw meest grensverleggende activiteit dan in voor 31 juli. Wie weet valt jouw afdeling wel in de prijzen!

  • 1e plaats: keuze prijzen t.w.v. 300 euro
  • 2e plaats: keuze prijzen t.w.v. 150 euro 
  • 3e plaats: keuze keuze t.w.v. 50 euro

>> Doe mee!

Save the Date

Vorming GDPR (22/08)

Wat betekent de GDPR voor jouw afdeling? Wat moet je allemaal doen om hiermee in orde te zijn en hoe pak je dit het best aan? Kom het te weten op deze vormingsavond.
 

Regionaal sportfeest (26/08)

KLJ Lichtervelde nodigt je uit op het Regionaal sportfeest van KLJ West-Vlaanderen. Doe mee aan de verschillende KLJ-sporten, een springkastelenparcours en een Obstacle Run. 
 

Focus (19/09)

Vorming, fun, uitwisseling en zo veel meer. Deze avond wil je niet missen! 

Binnenkort ontdek je via onze Facebookpagina, de nieuwsbrief of het gewest welke thema's allemaal op het programma staan.
 
Spot de botHou je ogen open deze zomer want misschien kom je deze botjes wel ergens tegen! Waar ze voor staan ontdek je dan. #SPANNEND
Wall-e niet bereikbaar
Wist je dat Wall-e een fervente voetbalsupporter is? Maandag 2 juli gaat hij kijken naar de WK-match tussen België en Japan. Daardoor is hij maandag van 18u t.e.m. dinsdag 18u niet bereikbaar.
Kalender