Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Win een Go Pro

Wall-e, het platform waarmee je o.a. je ledenadministratie in orde brengt, gaat in september 2019 op pensioen. Wij zorgen voor een opvolger, maar daar hebben we jouw feedback voor nodig.

Vul de enquête in en maak kans op een Go Pro voor jouw KLJ-afdeling.
Thema van de maand: evalueren

Evalueren, evalueren, iedereen kan er heel wat uit leren! Geen idee hoe eraan te beginnen? Wij helpen je op weg:

1. Gebruik het kwaliteitsinstrument en kies een thema of enkele stellingen die voor jouw afdeling belangrijk zijn om op in te zoomen.

2. Kies één van deze kant-en-klare methodieken om je bestuursploeg of werking te evalueren

3. Wil je graag een bestuursevaluatie organiseren? Stuur een mailtje naar je Pedagogisch medewerker en hij/zij komt dit graag begeleiden.

4. Niet alleen het bestuur kan evalueren. Ook leden kunnen je activiteiten en/of kamp evalueren aan de hand van deze 10 evaluatiemethodieken voor kinderen.

Wedstrijd: de pittigste KLJ

Doe jij mee aan de wedstrijd 'de pittigste KLJ'? Zend jouw meest grensverleggende activiteit dan in voor 31 juli. Wie weet valt jouw afdeling wel in de prijzen!

  • 1e plaats: keuze prijzen t.w.v. 300 euro
  • 2e plaats: keuze prijzen t.w.v. 150 euro 
  • 3e plaats: keuze keuze t.w.v. 50 euro

>> Doe mee!

Wall-e niet bereikbaar
Wist je dat Wall-e een fervente voetbalsupporter is? Maandag 2 juli gaat hij kijken naar de WK-match tussen België en Japan. Daardoor is hij maandag van 18u t.e.m. dinsdag 18u niet bereikbaar.
Save the Date

Vorming GDPR (05/09)


Wat betekent de GDPR voor jouw afdeling? Wat moet je allemaal doen om hiermee in orde te zijn en hoe pak je dit het best aan? Kom het te weten op deze vormingsavond.
 

Nazomerfeest (14/09)


We heffen met alle KLJ-vrienden het glas op de afgelopen zomer, op de onverwoestbare KLJ-banden en natuurlijk ook op de winnaars van de wisselbekers.

Een avond om niet te missen!
 

Vorming Wall-e (25/09)


Tijdens deze vorming leer je alle functie van Wall-e: 
leden inschrijven, een agenda bijhouden, documenten uploaden, inschrijven voor een sportfeest of vorming ... Het komt allemaal aan bod!