Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Opgelet: lidgeld stijgt!
Om het lidgeld in lijn te houden met de groeiende kosten die we als organisatie hebben, heeft de Raad van bestuur van KLJ & Groene Kring vzw beslist om het lidgeld te verhogen naar 22 euro voor A-leden en 11 euro voor B-leden,
 
Jaarthema 2018-19: 'Door dik en dun'

Ken jij 'Door dik en dun' al? Dat is de slogan van ons nieuw jaarthema waarmee we duidelijk willen maken dat KLJ een plaats is waar je kan spelen en lachen, maar waar je ook terecht kan met al je problemen. 

Wist je ook dat je dat jaarthema kan verweven in je activiteiten, vergaderingen, K-momenten, enzovoort?

 >>> Hoe? Dat ontdek je hier

Maandthematip: leidingswerving
Voldoende leiding hebben (en houden) voor je KLJ-afdeling, het kan een grote uitdaging zijn. Waar kan je nieuwe leiding vinden? Hoe houd je de huidige ploeg gemotiveerd? Wat doe je als er een 'gat' in de opvolging zit?
Werkgroep Informatica werft aan
Gebruik jij wel eens Wall-e, ons digitaal platform? En heb je heel wat ideeën over hoe we Wall-e kunnen verbeteren? Kom dan snel bij de werkgroep informatica! 
 
Leeftijdgericht werken

Sta jij voldoende stil bij de leeftijd van je leden als je de activiteitenkalender samenstelt?
 

>>> Doe hier de digitale test
en krijg meteen enkele praktische tips!

Save the Date

Vorming GDPR & privacy (28/08)
> Leuven


De GDPR, een wetgeving waar we sinds enkele maanden allemaal rekening mee moeten houden. Maar wat betekent dit nu bij de start van je nieuwe werkjaar? KLJ legt het voor je uit.
 
 

Hoofdleiderscongres, wall-e en uitwisselmoment voor kassiers (11/10) > Leuven

3 evenementen op dezelfde dag én op dezelfde plaats? Ideaal om met een aantal bestuursleden van jouw afdeling naar Leuven af te zakken!
 

Kick-Off XL (21/10)
> Sint-Niklaas

Trap het nieuwe werkjaar af op Kick-Off XL 2018!
Op Kick-Off XL zijn alle leden van KLJ van 6 tot 35 jaar welkom om zich een hele dag te amuseren. Het wordt een onvergetelijke dag voor leden en leiding!
 

De 24 uur van Vlaams-Brabant (09-10/11)

Tijdens de 24 uur van Vlaams-Brabant kan je vanalles bijleren, een goed feestje meepikken en je (hoofd)animatorattest behalen. Niet te missen!