Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Opgelet: lidgeld stijgt!
Om het lidgeld in lijn te houden met de groeiende kosten die we als organisatie hebben, heeft de Raad van bestuur van KLJ & Groene Kring vzw beslist om het lidgeld te verhogen naar 22 euro voor A-leden en 11 euro voor B-leden,
 
Jaarthema 2018-19: 'Door dik en dun'

Ken jij 'Door dik en dun' al? Dat is de slogan van ons nieuw jaarthema waarmee we duidelijk willen maken dat KLJ een plaats is waar je kan spelen en lachen, maar waar je ook terecht kan met al je problemen. 

Wist je ook dat je dat jaarthema kan verweven in je activiteiten, vergaderingen, K-momenten, enzovoort?

 >>> Hoe? Dat ontdek je hier

Werkgroep Informatica werft aan
Gebruik jij wel eens Wall-e, ons digitaal platform? En heb je heel wat ideeën over hoe we Wall-e kunnen verbeteren? Kom dan snel bij de werkgroep informatica! 
 
Organiseer jij binnenkort een Antwerps evenement?
Een nieuw werkjaar staat voor de deur, dus wij zijn op zoek naar KLJ-afdelingen die samen met ons een Antwerps evenement willen organiseren.
Een overzichtje:  
Tip van de maand: leeftijdgericht werken

Sta jij voldoende stil bij de leeftijd van je leden als je de activiteitenkalender samenstelt?
 

>>> Doe hier de digitale test
en krijg meteen enkele praktische tips!

Kalender

Vorming GDPR & privacy (27/08)
> Herentals

De GDPR, een wetgeving waar we sinds enkele maanden allemaal rekening mee moeten houden. Maar wat betekent dit nu bij de start van je nieuwe werkjaar? KLJ legt het voor je uit.
 
 

Kick-off XL (21/10) > Sint-Niklaas

Trap het nieuwe werkjaar af op Kick-Off XL 2018!
Op Kick-Off XL zijn alle leden van KLJ van 6 tot 35 jaar welkom om zich een hele dag te amuseren. Het wordt een onvergetelijke dag voor leden en leiding!
 
 

Trainingsdagen (01/11 - 04/11) 
> Herentals

Trainingsdagen? Dat heeft niets dan voordelen: je leert nieuwe mensen kennen, je wisselt uit met andere KLJ'ers, je behaalt je animatorattest en je krijgt een overdosis aan KLJ-plezier!